> Uncategorized > Låna för att investera i fonder

Låna för att investera i fonder

Posted on May 11, 2015 | No Comments

En lite riskabel investeringsmetod har visat sig bli mer och mer populär, nämligen att ta upp mikrolån för att investera i fonder och aktier. Att metoden har blivit populär den senaste tiden är ingen slump. Med tanke på minusräntan som råder är det extremt billigt att låna pengar.

Någonting som är viktigt att ta i beaktande om man bestämmer sig för att investera enligt ovanstående metod, är att börsen är väldigt överprisad. Det kan därför vara väldigt svårt att få avkastning på sina pengar eftersom uppsidan är begränsad och nedsidan desto större. Risken att man blir av med pengarna man investerat och sitter kvar med lånet är således överhängande.

Har man dock en god känsla för vilka fonder och aktier som kan vara värda att investera i, kan det vara en mycket god idé att utnyttja dagens låga ränteläge för att få ett lån om man inte lyckas finansiera fondköpet själv. Det bästa alternativet är att använda sig av en låneförmedlare när man söker om lånet, för då säkerställer man att man får de lägsta möjliga räntenivåerna.

Om du vill testa att söka om ett lån hos en låneförmedlare kan du göra detta genom att använda länken ovanför. Erbjudandet du får är helt utan förpliktelser och det är sedan upp till dig om du vill ta emot lånet eller ej. Visste du att du kan få pengarna på kontot redan i dag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>