> Uncategorized > Inlägg nummer ett

Inlägg nummer ett

Posted on April 11, 2012 | No Comments

Jag har i fleratalet år tidigare bara haft mina sparade pengar på ett sparkonto. Detta tills jag en dag upptäckte hur mycket mer jag kunde få ut av mina pengar genom att egentligen inte göra så mycket. Det enda jag behövde göra var att göra en del jämförelser när jag valde fond och sedan kolla detta någon gång om året. På så vis kunde jag få ut så mycket mer av mina pengar med minimal nedlagd tid. Och på den här bloggen så kommer just fonder vara i fokus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>