> Uncategorized > Ligga lågt

Ligga lågt

Posted on February 27, 2013 | No Comments

Ja ännu ett inlägg om fonder som det ska vara. Jag känner just nu att jag vill vara väldigt försiktig. Jag har tidigare skrivit om avanza zero som jag tycker är en alldeles utmärkt fond. I grund och botten för att den inte har några avgifter. Men som det är nu i världen känns det ändå rätt bra att ha pengarna i företag på den svenska marknaden. Dels för att det är lätt att följa börsen och vart den är på väg. Men också för att jag känner mig trygg med den svenska ekonomin. Jag brukar annars ha lite olika fonder som verkar emot olika delar av världen. Men just nu så är det endast mot den svenska marknaden som jag sätter in pengar i. Jag har fortfarande kvar en och annan fond mot både Ryssland och Kina, Brasilien och de andra populära länderna. Men de utgör en väldigt liten del i min totala portfölj.  Men det är bara jag då jag hellre är försiktig än riskfylld. Jag gillar även att testa fonder som riktar sig mot lite mindre bolag. Återkommer med ett annat inlägg om det dock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>