> Uncategorized > ett småköp

ett småköp

Posted on May 21, 2012 | No Comments

Ja visst är det inte alltid så kul att gå in på börsen som den ser ut nu. Man har verkligen ingen aning om vilket håll den kommer att gå den närmaste tiden. I alla fall så har inte jag någon aning. Men jag tycker ändå det är helt okej att köpa fonder i dagens läge. Så länge som man sprider sina risker och ser till att man köper för mindre summor utspridda över en längre tid så undviker jag att storköpa vid en botten. Men när man småköper såhär så måste man vara helt säker på alla avgifter i form av courtage och köpavgift på fonden. Därför har jag idag bara småhandlat lite i avanza zero i väntan på att se vart börsen tar vägen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>