> Uncategorized > Avanza Zero – i väntan på annat

Avanza Zero – i väntan på annat

Posted on May 12, 2012 | No Comments

Avanza Zero är absolut en av mina favorit fonder. Det jag främst använder den för är att få in pengarna på börsen även om jag inte har så mycket att köpa för. Då sätter jag in det jag har i väntan på att jag ska skramla ihop lite mer. När det sedan har blivit tillräckligt mycket för att jag ska anse det vara värt courtage och andra möjliga avgifter så tar jag ut pengarna och handlar loss lite. För det är just att det är helt avgiftsfritt som är det som är så bra med Avanza Zero. Att jag kan sätta in och ta ut pengar hur som helst ur fonden utan att det kostar mig något. Att den sedan inte har någon förvaltningsavgift skadar ju inte heller om man ser på ett längre perspektiv. Så ja, Avanza zero är en av mina favoritfonder. Åtminstone i väntan på bättre fonder och mer pengar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>